Astrid Øyre Slind

Astrid Øyre Slind kunne strekke armene i været med seierskransen og juble for sin første Vasaloppet-seier. Derfor får du som Aftenposten-leser også artikler og tjenester som er laget av VG.


Pin Pa Published Work

På oppløpet var jeg så glad at jeg fikk frysninger og nesten begynte å gråte.

. Ingen russisk eller hviterussisk deltakelse i Vasaloppet. 2001 Odd-Bjørn Hjelmeset. Ut fra starten la Johaug seg bak i feltet og det kunne.

Innan målgången kunde hon njuta av vädret. Astrid Øyre Slind gjorde et flott comeback fra en sykdomsperiode og var nest best i. Astrid Øyre Slind fra Oppdal vant Birkebeinerrennet.

Norge med sensasjonsseier i curling slo verdenstoer Sveits. Damtävlingen i Vasaloppet fick en oväntad utveckling. Norskan Astrid Øyre Slind som få hade med i favoritsnacket berättar i SVT hur det kändes att vinna Vasaloppet på rekordtiden 35006.

När favoriter som Lina Korsgren Ida. Når alle starter i samme felt er det viktig å finne gode herrerygger for de beste løperne i kvinneklassen og det er ikke alltid lett å se hvor man har konkurrentene. Det var på tide at det var en.

Men det var Vasaloppet-vinner Astrid Øyre Slind fra Team KotengEidissen som ble regnet som Johaugs største konkurrent før start på den 54 kilometer lange reisen fra Rena til Lillehammer. 1051 Slind vant Birken. Silje Øyre Slind Astrid Øyre Slind Kari Øyre Slind.

Norges Astrid Øyre Slind vann damklassen i Vasaloppet 2022. Kvinnene er fortsatt ute i sporet og foreløpig ligger Astrid Øyre Slind an til å vinne. Kristen Skjeldal i Holmenkollen 2006.

Marit Bjørgen ble nummer fem. Amalie Håkonsen Ous Lotta Udnes Weng Tiril Udnes Weng. Astrid Øyre Slind tilbake fra sykdom rett inn på pallen i Marcialonga.

Hun staka fra Therese Johaug på oppløpet. Like før start valgte Johaug å gå for glatte ski og tok sjansen på å stake seg opp stigningene til Raudfjellet og Midtfjellet. 2000 Tor-Arne Hetland.

Astrid Øyre Slind kvittet seg med samtlige konkurrenter underveis og satte en historisk løyperekord på veien mot en sjelden norsk kvinneseier i. Astrid Øyre Slind jubler for seier. Mens Johaug pekte på.

Astrid Øyre Slind vant nylig Vasaloppet og ble spilt opp som den største utfordreren i forkant av rennet spesielt fordi hun er vant til å gå langt uten festesmurning. Aftenposten samarbeider med VG-sporten. Astrid Øyre Slind kom bra i gang og tok også klatreprisen på høyeste.


Trippel Oyre Slind I Kromgruverennet Kondis Langrenn Ski Foto


Pin By Rollerskis Blog On Competiciones De Esqui De Fondo In 2022 Instagram American Challenger

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel